Koppels

 

Beelden zeggen meer dan woorden

 

Een romantische fotoreeks, al of niet aangevuld met een sfeervolle videomontage zoals hierboven, is de perfecte manier om je liefde te tonen. Nog volop vlinders in de buik? Het is een heerlijke belevenis om die fase op beeld vast te leggen. Binnenkort een jubileum te vieren? Dan zijn foto’s van jullie tweetjes leuk om te gebruiken voor een uitnodiging. Wil je je grote liefde met een origineel cadeau verrassen? Elke reden is goed om als koppel eens voor de camera te staan. Wij weten uit ervaring dat een koppelfotoshoot heel erg in de smaak valt.

Wij zorgen voor een persoonlijke fotoreeks die jullie relatie perfect in beeld brengt, digitaal, in een album of aan de muur.

Koppelfotografie

 

Spontaniteit is ons sleutelwoord! We zijn gespecialiseerd in koppelfotografie en kunnen op relatief korte tijd een reeks met superfoto’s afleveren. We hebben jarenlange ervaring met koppels en weten dus als geen ander om liefdevolle blikken en aanrakingen op foto vast te leggen.  We creëren een losse sfeer waarin de persoonlijkheid van jullie relatie naar voren komt. 

Bovendien zorgen we er ook steeds voor dat de fotoshoot een leuke ervaring wordt voor iedereen. Voel je je niet zo comfortabel voor de lens? We zijn gewoon om met onervaren modellen te werken en weten hoe we je op je gemak kunnen stellen.

Hoe werkt het?

 

Voor de fotoshoot nemen we even de tijd om je beter te leren kennen, zodat we jullie karakter beter kunnen vastleggen op foto. Tijdens de fotoshoot mogen jullie twee keer van outfit veranderen, om meer variatie en persoonlijkheid te krijgen. We begeleiden je met instructies, maar we houden ook zeker rekening met je eigen input en ideeën. Na de shoot kun je direct de foto’s bekijken en je opmerkingen doorgeven. Voldoen de foto’s niet aan je verwachtingen? Dan verwachten we ook niet dat je betaalt. Vraag nu je fotoshoot aan.

Wat kost het?

 

  • Professionele fotoshoot van 30-45 minuten voor 75 euro, inclusief één digitale foto, klaar om een mooie vergroting van te laten maken. Een sfeervolle videomontage van jullie fotoshoot, zoals in het voorbeeld boven, is een optioneel product.  

Waarom Fotostudio Hoeste?

 

  • Volledig risicoloos. Niet tevreden? Dan moet je ook niet betalen
  • We leveren foto’s waar je jaren plezier aan beleeft
  • Jarenlange ervaring in koppelfotografie
  • We stellen mensen snel op hun gemak
  • Creatieve en professionele foto’s op relatief korte tijd
  • We beschikken over een professionele fotostudio
  • We maken enkel gebruik van uiterst kwalitatief materiaal
  • We houden rekening met je persoonlijke wensen en verwachtingen

Vragen? Bel +32 498 12 34 11

 

Geen vragen meer? Maak hier meteen online een afspraak.